nie no oddam,a jakze,,,,
pewnie ten portfel byl od kogos bliskigo w prezencie i własciciel mógłby za nim tesknic

ale zawartosc zatrzymałbym dla siebie,poniewaz biedni ludzie nie gubia portfeli z zawartoscia 20.000pln,bowiem nia maja takiej sumy ://
wiec bogaty przesadnie by nie rozpaczał,moze jedynie za portfelem: )
takze gratka kiero,gratka : )))
aaaaaa ty kopidole po co sie wtracasz???(!!!)
grzecznie pytalnie no oddam,a jakze,,,,
pewnie ten portfel byl od kogos bliskigo w prezencie i własciciel mógłby za nim tesknic

ale zawartosc zatrzymałbym dla siebie,poniewaz biedni ludzie nie gubia portfeli z zawartoscia 20.000pln,bowiem nia maja takiej sumy ://
wiec bogaty przesadnie by nie rozpaczał,moze jedynie za portfelem: )
takze gratka kiero,gratka : )))
a ty kopidoł,po co sie wtracasz?(!!)
grzecznie pytałem "psa" a ty nie pytany sapiesz!
poswieciłem troche czasu i przeczytalem wiekszosc wszystkich twoich postów i musze przyznac,ze ciagle kogos zaczepiasz,pouczasz,opierdla....
krótko mówiac jątrzysz!
Wiec sie cicho na tym swoim zadupiu i skup sie na nauce jezyka(polskiego tez)
bo np: "ma tobie podac" to w moim otoczeniu i ogólnie powinno brzmiec"ma ci podac"
poza tym miseczka nie ma numeru,a rozmiar!
wiec nie wychylaj sie i nie odpowiadaj niepytany!
Takze co do "tak jak ojciec niestabilni" czy ty kurwa nie widzisz tam znaku zapytania ?!!!!
adresat pytania, wziął je na miękko,wysyłając mnie do diabła: ) za to ty musiałes błysnąć : ((
ja wiem, ze wy tam na północy macie problemy z psychiką,ale zrób to dla mnie i przestan sie przypierdalac do mnie io innych!
bo czy są to obrazliwe pytania > czy masz za zone norwezke? lub co tzn "ustabilizowani"?
ze sportowym pozdrowieniem > goń sie dziadu!